Nejnovější recenze ze sekce Dřevníky
- neodpovídá prezentovaným rozměrům
- uvedená šířka 70 cm - je ve skutečnosti 55cm, budu reklamovat
- Nejde natáhnout dodaný kryt, rozšíření ramen nahoře
Po sestavení dojde k rozšíření horní části ramen, tak, že nejde natáhnout dodaný kryt. Kdo tento výrobek vymyslel, tak asi zapoměl na to, že vzpěry po stranách (plocháče) vytvoří mezeru a v dolní části žádné vymezovací podložky nejsou. Tím dojde k rozšíření postraních ramen v horní části do - V - a kryt proti dešti nelze natáhnout.
- Rychlá montáž
vhodné
- Kvalitni zpracovani.
- Vypada dobre.
Praktická věc,dobré provedení
odpovídá popisu, splnilo očekávání
přístřešek se dá snadno smontovat.
Při stavbě jsem se bál že se to rozpadne hned jak do toho začnu skládat dřevo, je to plné konstrukčních kompromisů a šetření na materiálu.
Ale mám to už prakticky plné dřeva a drží. Klíč je umístit to na místo kde sto stojí rovně opravdu ze všech stran. Nebojte se při umísťování strávit hodně času s vodováhou.
Nádherný a funkční dřevník. I manuál byl fajn. Veliká spokojenost. Postaven za chvilku.
Odpovídá představě a záměru.
- KVALITA ODPOVÍDÁ CENĚ, SNADNÁ MONTÁŽ
Jen jsem si nemohla poradit sestavit dílo
- Funkční ideální pro uživatele.
- Pěkný stojan na dřevo, jednoduchá montáž i pro ženu. Potřebujete jen stranovy klíč a větší šroubovák.
- Zboží bylo trochu poškozené. Jedna trubka stojanu promáčknutá, protože stojí na zemi, tak to na funkčnost ani sestavení nemělo vliv.
- Nekvalitní materiál k ceně přístřešku
Dobrý den , faktem je to, že jsem si ve vašem e-shopu zakoupil dva kusy G21 Přístřešek na dřevo WOH 682 - 302 x 119 cm, hnědý a nyní k vlastní objednávce. Co se týká vlastní objednávky, jejímu průběhu, dodání, nelze vytknout z mojí strany připomínku. Ovšem tak už nemohu kladně ohodnotit kvalitu vlastního přístřešku. Nevím, jak dokonale znáte fyzicky tento výrobek, ale za mě to je 90% šunt ve vztahu k ceně. Upřímně Vám říkám, že kdybych měl možnost si tento výrobek fyzicky osahat, tak zcela jistě bych si ho nekoupil. A je úplně jedno, kdo tento přístřešek prodává. Je mojí chybou, že jsem přehlédl váhu tohoto přístřešku, která jistě něco napovídá o kvalitě. Složil jsem jeden a skutečně bez asistence dalších dvou lidí je montáž velmi náročná a to hlavně díky nekvalitnímu materiálu, který tvoří nosnou kostru. Jsem téměř rozhodnut, že s největší pravděpodobností jeden kus přístřešku vrátím. Děkuji za pochopení a jsem s pozdravem . Přístřešek NEDOPORUČUJI.
Nevyztužený šmejd z plechu bez rámu. Smontovano metodou "Dodělej doma". Snad to chvíli vydrží.....
praktické
praktické
není vůbec stabilní a obtížně se montuje; struktura vypadá slabě
Zobrazuji 61 - 80 ze 226 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...12 Další »