Nejnovější recenze ze sekce Dřevníky
- Moderní vzhled
- Jednoduché sestavení (ve 2)
- Velká skladovací plocha
- Lehký materiál
- Nerez
- Zatím žádné. Zboží jsem ještě nepoužil
Hezký do interiéru staré chalupy na dosušení dřeva i jako doplněk
Kvalitni vyrobek. Dobre zabalený.
Pekny vyrobek. Poctiva prace.
- Složitá montáž, nutné ukotvení
- Jednoduchý
- Lehký - jsem schopen to přenést z místa na místo i když je plně naložené dřevem)
- Zdá se odolný vůči promáčknutí apod.
- Za tu cenu (v porovnání s ostatními) je to super
- Bordel ze dřeva padá všude kolem ale vzhledem k tomu, že kolem kamen nejím ani nespím tak to nevadí
Prodávají se podobné produkty na x tisíc. Bál jsem, že takhle poměrně levný výrobek bude nekvalitní ale opak je pravdou
jednoduchá stavba
Prozatím ještě není zkompletován, ale na menší příruční uskladnění dřeva na zahradě ke krbu zřejmě dostačující.
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze.
Přejeme Vám pěkný den a budeme se těšit na budoucí spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Scobalit
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
příznivá cena, vzhledná kůlna pro rychlé ukládání zahradních potřeb a dřeva
Dřevník jsem sestavil sám za 3 hodiny. Otvory pro montáž kupodivu docela pasovaly, jen spodní profily , které jsou na zemi, nebyly úplně přesné v místech, kde se překrývají. Plech by mohl být o něco silnější, ale pro normální používání stačí.
- velmi užitečný zahradní doplněk
Reakce obchodu SuperDiskont
děkujeme za Vaši recenzi a čas věnovaný jejímu napsání.
Přejeme Vám hezký den, s pozdravem
tým Superdiskont s.r.o.
- Rychlá montáž
- Horší značení dílců
- Nevhodné přepravní baleni
Poměr cena kvalita je přijatelný.
- Jednotlivé části a díly byly dobře označeny co je nutné pro montáž.
- V nákresech není vždy jasné jak má být díl umístěn. Stalo se, že nákres znázorní něco co je poté naopak.
- Pěkný vzhled, zřejmě splní účel, zatím krátká doba po nákupu.
- Popis dílů a spojovacího materiálu.
- Pracovat v rukavicích :-) a doporučený počet montážníků 2-3. Příkladný alibismus. No občas by se třetí ruka hodila :-)
- Grafický návod velmi špatné úrovně, složité značení, miniaturní obrázky, kdy není patrné nastavení profilu apod. Občas by neškodila i krátká větička. Je dobré promýšlet postup o 2-3 kroky dopředu.
- Materiál je hodně odlehčený - měkký - tenké profily a plechy. No takový je trend, ale snad to při opatrné manipulaci a ukotvení vydrží.
- Dodaný šroubovák z měkké oceli, takže je lepší aku. Plochý klíč 8-10, vzhledem k matičce 7?
- Pokud nebude dřevník na rovné vodorovné ploše (můj případ), je třeba ho posadit na nějaký pevný rošt, jinak by profily na dně nic neunesly a zbortily se. Potom lze dřevník vypodložit do roviny.
Nerad bych někoho vzhledem k tolika "nevýhodám" odrazoval. Celkově se domnívám, že je to pohledný výrobek, který poslouží a doufám, že budu spokojen.
Bohužel stojan nebyl na skladě, předpokládá se až příští rok, zboží jsem zaplatila předem a moc děkuji obchodu, ozvali se mi a peníze obratem vrátili. To se dnes tak často nestává, aby se obchod zachoval tak perfektně. Dodoručuji u nich nakupovat, je to solidní obchodník. Moc jim děkuji za jejich skvělou práci.
- Kvalitní, hezký.
Přehledný návod, rychlá montáž, je u střechy by to chtělo ze strany výrobce trochu popřemýšlet a doplnit okapový žlábek
Reakce obchodu SuperDiskont
děkujeme za Vaši recenzi a čas věnovaný jejímu napsání.
Přejeme Vám hezký den, s pozdravem
tým Superdiskont s.r.o.
- sestavitelnost
- kvalita za dobrou cenu
pro udržení pořádku na dvorku ideal
Zobrazuji 161 - 180 ze 226 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...12 Další »